Δεν ειναι 'αντιο Δημιουργός: aridaios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Δεν ειναι ''αντιο''
Αφιερωμενο[ξερει αυτη]
Υπαρχει ενα πραγμα που δεν μπορουμε να αρνηθουμε.
Δεν ειναι αντιο...
Ειναι μια στιγμη μοναχα χωρισμου ως την πορεια του γυρισμου.
Η αναμονη της ζεστης μας αγκαλιας και παλι.
Θα δουμε το χθες και παλι θα ξανασμηξουμε.
Ποτε μας δεν μας αρεσαν τα ''αντιο''
γιατι μας εφερναν στον νου μας,θανατικο.
Δεν εχουν σημασια οι πληγες που καναμε ο ενας στον αλλο.
Θα επουλωθουν με τον χρονο και ουτε σημαδια θα αφησουν.
Ο καθενας μας σηκωνει τον δικο του σταυρο
και βαδιζει οπως του ειναι γραμμενο.
Εμεις μαζι βαδισαμε και θα βαδισουμε και παλι.
Δεν σταματα ποτε η αγαπη γιατι παντα θα υπαρχει μεσα μας.
Ετσι ειναι η αγαπη,ποτε λασπουριες ποτε ροδοπεταλα.
Συχνα ειμαστε μεσα σε ενα κακο ονειρο.
Στο χερι μας ειναι να ξαναζησουμε το χθες.
Φλωρινα.
Υ.Γ.
Δεν ειναι ''αντιο'' το...
''Το μέλος αυτό σε έχει αποκλείσει'' [Ξερεις Εσυ...]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2015 |