Θα Με Ξαναδεισ Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΣ
μούχεις κάνει πολλά
πολλά και φοβερά
τέτοια που τρομάζουν
τέτοια που ανατριχιάζουν
κανείς δεν μπορεί να φανταστεί
μαζί σου τι έχω υποστεί
ίσως θα με ξαναδείς
όταν παγώσει η κόλαση
ίσως θα με ξαναδείς
όταν ο ήλιος βγει στη Δύση
ίσως θα με ξαναδείς
όταν πουθενά δεν υπάρχει ψυχή
ίσως θα με ξαναδείς
όταν δεν υπάρχει ούτε μια όαση
αλλά το πήρα απόφαση
να τελειώνουμε οριστικά
δεν είναι κατάσταση αυτή
είναι μόνο μια σκέτη τρέλα
που οδηγεί στο πουθενά
δεν έχει σύνορα ούτε σταθμά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2015 |