Αγαπημενη, να χορευεις Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημερα, καλες γιορτες σε ολους.......δε θα μπορουσα να ξεχασω τη λατρευτη μου Μεταξια 40 χρονια εκανα μαζι της Χριστουγεννα, τιποτα ποτε δε θα`ναι ξανα το ιδιο.Στο τραπεζι της γιορτης θα μου λειπει το βλεμμα της που με σκεπαζε με μητρικη αγαπη. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καλα Χριστουγεννα, ακριβη μου
εσυ, που ησουν η ζωη μου
λευκα τα ρουχα που φορας
ησουν η μανα της καρδιας
Σου στελνω στο Παραδεισο σου
φιλια απο τον εγγονο σου
θα τον κοιτας, απο ψηλα
και η ψυχη σου θα γελα
Θεο, κοντα σου θα τον εχεις
τη μανα μας, να τη προσεχεις
καν`της γιορτη της καψερης
ητανε χρονια, δυστυχης
Φιλια καρδια μου, στο πατερα
αστερια να`χετε εκει περα
ζουμπουλια, ροδα, αγιο φως
διπλας σας να`ναι ο Χριστος
Καλα Χριστουγεννα καρδια μου
συγισαν πια τα μυστικα μου
ειμαι καλα, σ` αναζηταω
τα βραδυα παντα σου μιλαω
Λουλουδια, σου στειλα στο σπιτι
κι` απ` το τραπεζι μου θα λειπει
η θαλπωρη σου, η στοργη σου
η γλυκα, η απαντοχη σου
Αγαπημενη να χορευεις
Αγγελους, να τους συντροφευεις
γιατι ησουν Αγγελος και εσυ
εδω σε τουτη τη ζωη
Χρνια πολλα, καλα καρδια μου
σε κουβαλω στα ονειρα μου
και στο τραπεζι σου, θα`ρθω
κρινα, γλυκια μου θα κρατω
Θα ανθισουνε οι ουρανοι
θα`ναι μια μερα γιορτινη
στην αγκαλια μου θα σε σφιξω
ποτε ξανα δε θα σ` αφησω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2015 | |