Το ρολόι Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΡΟΛΟΙ
Επάνω στην περίπτυξη
το ρολόι της κοιτούσε
ενώ αυτός της έδειχνε
το πιο μεγάλο πάθος
Μ'ενα καφέ την θάλασσα
κοιτώ κι'αναπωλώ
στους οργασμούς της μην έκανε
το πιο μεγάλο λάθος
Θυμήθηκα μια σκηνή
σ'εκεινη την ταινία
που η πρωταγωνίστρια
έβγαζε το φουστάνι
κι'αυτος στο πάτωμα
ανήμπορος γυμνός
πλήρωνε το σώμα της
σαν φάρμακο ακριβό
που την αρρώστια του μ'αυτό
ήθελε για να γιάνει
11-11-93 Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2015 |