Ταξιδευοντας Στο Απειρο Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
Μαγικές στιγμές που αφήνουν ίχνη
πάνω στο χιόνι των αναμνήσεων…
Οι αισθήσεις εναλλάσσονται
με αισθήσεις
καθώς το κόκκινο χρώμα στο ποτήρι
δημιουργεί παραισθήσεις!
Η σκέψη αρνείται να τις αποτρέψει
αλλά και ο πόνος απ το τσίμπημα στο χέρι
είναι απόλυτα αληθινός!
Το όνειρο έχει σάρκα!
Η τελευταία γουλιά από τις αναμνήσεις
είχε μια γεύση γλυκιά,
σαν τις επιθυμίες
καθώς απομακρύνεται η παραίσθηση
και γίνεται αίσθηση…
στο χώρο-χρόνο…
Ταξιδεύοντας στο άπειρο…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2015 |