Απόρθητο το κάστρο μας Δημιουργός: Βασίλης Περιβολάρης, Βασίλης Περιβολάρης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν τα κατάφεραν οι ανοιχτές πληγές μας
αχώριστες να μη γίνουν οι ζωές μας
κι αν κάπου κάπου τ’ αλάτι θύμιζε θειάφι
οι κόποι μας δεν πήγανε μωρό μου στράφι
Κι ας μην είναι όλα ρόδινα
κι ας μην είναι πάντα ανώδυνα
με τα πάνω και τα κάτω μας
βγήκε απόρθητο το κάστρο μας
Άσχημη είχαμε κι οι δυο προϊστορία
μ’ αφεθήκαμε σε νέα αφετηρία
κι αν κάπου κάπου το μείνε έμοιαζε με φεύγα
τα λόγια φύγανε και μείνανε τα έργα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2015 |