Λόγια Δημιουργός: Τσακίρη Χαρά Το δεύτερο ρεφραίν γράφτηκε μετά την προτροπή και την ιδέα του ΕΚΙ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λόγια και λέξεις πεταμένα
Μες στο δωμάτιο ριγμένα
Εκεί που χίλιες αναμνήσεις
Σε περιμένουν να γυρίσεις
Τα λόγια σου πικρα, σωστα διαλεγμένα
Με βρήκαν στην καρδια, φαρμακι ποτισμένα
Τα λόγια σου ψυχρα, πως το μπορείς καρδιά μου;
Να φεύγεις μακρια; Εσυ είσαι δικιά μου!
Λόγια σιωπής που δεν τα είπες
Τ'άφησες όλα όπως τα βρήκες
Μια γκρίζα εικόνα ραγισμένη
Χωρίς ζωή και χρώμα μένει.
Τα λόγια σου πικρά, βέλη φαρμακωμένα
Με βρήκαν στην καρδιά και πότισαν το αίμα
Τα λόγια σου καρφιά, μην τα χτυπάς καρδιά μου
Να πάνε πιο βαθειά. Ματώσαν τα όνειρά μου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2006 |