Σε σενα που με κανεις παντα να θυμαμαι Δημιουργός: Άρωμα_γυναίκας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][I]Τρικυμια εχεις φερει στη ζωη μου
καθε ανασα σου τρελαινει το κορμι μου
απο τοτε που στα χερια σου ξυπναω
εχει προσωπο η λεξη -αγαπαω- ...
Την καρδια μου εχεις τωρα αφοπλισει
ενα -φευγω- σου μπορει να με διαλυσει
στου ερωτα σου τη μαγεια πια δοσμενη
απ'τη δινη των φιλιων σου μεθυσμενη...
Ειναι δυσκολο ψυχη μου ν' αγαπησεις
θελει κοπο και μαγκια για να με πεισεις
μα εγω που δεν φοβαμαι να το ζησω
μενω διπλα σου χωρις να κανω πισω...
Μια ματια σου το μυαλο μου καθηλωνει
καθε σκεψη μου με σενα ...τελειωνει
κι αν με διωξεις και μοναχος σου κοιμασαι
θα'μαι διπλα σου σκια να το θυμασαι...
Θα'σαι παντα το σημειο αναφορας μου
καθε λυπης μου αιτια ή χαρας μου
απο τοτε που στα χερια σου ξυπναω
εχει προσωπο η λεξη -αγαπαω- ...
Α.ΑΝ.Π.Δ 26/12/15-568741 Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-12-2015 |