Ανθρωποι!! που ειναι η δικαιοσυνη Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημερα σ`ολους, οι προβληματισμοι μου, για το που παει αυτη η κοινωνια. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι ειναι τουτο το θεριο!
που ολοι το λεν, προσφυγικο
ποιος λεει η ανθρωπινη, ζωη
δεκαρα, δεν αξιζει αυτη
Ποιοι ειναι, οι μεγαλοι, τουτης γης
που αποφασισαν, αν θα ζεις
σου ξεριζωνουν τη καρδια
αυτοι, σου πνιγουνε παιδια
Τρελα πουλια, ολες οι φυλες
απ` των πολεμων ιαχες
των συμφεροντων, των κερδων
αιμοδιψων, Ιμπεριαλιστων
Ποιος πνιγει τα μικρα παιδια!
μετα...μιλα για λευτερια
ψυχες, σκορπιες στις ακτες
δεν ειν σκουπιδια, ειν ψυχες
Χριστουγεννα, ευχολογια πολλα
γεμισανε τα νησια
κι` ειμαστε, ολοι θεατες
περασαμε, καλες γιορτες
Τραπεζι...ειχαμε, στρωμμενο
ποιος νοιαζεται, το πεινασμενο
εχει αξια, η ζωη μας
μονο, αν ειναι η δικη μας
Μεγαλοσχυμονες, τα λογια λενε
δεν ειδα εγω μωρε να κλαινε
σα τα ζωα στιβαγμενοι
ολοι της γης οι κολασμενοι
Σκουπιδια στα κουτια, σκουπιδια
παιδια, μωρα, Αγγελουδια
η θαλασσα τα καταπινει
Ανθρωποι!!που ειναι η δικαιοσυνη
Του παραλογου, θεατες
κει που θυσιαζοντε ζωες
τους βλεπουμε, λεμε τι κριμα
το εγκλημα ολο..για το χρημα
Αυτοι που χωρες, γκρεμιζουν
οι ιδιοι, μετα τις ξαναχτιζουν
ειναι τα κερδη τους πολλα
γερακια! γυπες! τα σκυλια!
Μη μας μιλανε, μωρε αυτοι
που αιματοκυλουν τη γη
δεν τους ακουμε..οχι πια
μονο, το δακρυ μας κυλα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-12-2015 | |