Στιχάκια ανήμερα Δημιουργός: pennastregata, Αγάπη Μουνδριανάκη. Καλές μέρες να έχουμε...! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να 'χα τη λάμψη του χιονιού,
το παγωμένο κρύσταλλο
και την ουρά του δελφινιού
στων στεναγμών τον ίσαλο.
Να ' ταν αέρας η χαρά,
να φύσαγε στα στήθια μου,
να μέρωνε η συμφορά
μέσα στα παραμύθια μου.
Να' μουν εσύ, να 'σουν εγώ
το χθες μας να 'ταν σήμερα,
στιχάκια μου ανήμερα,
στιχάκια μου ανήμερα...
Να 'μουν σοφός, να 'μουν παιδί
τέλος κι αρχή στα σύμπαντα,
μια παπαρούνα που μαδεί
τα σοβαρά, τ' ασήμαντα.
Να ' χα δυο νότες δανεικές
να ντύσω την αγάπη μου,
και της χαράς τις οφειλές
να σβήσω απ' το κιτάπι μου.
Και να' μαι εσύ, να είσαι εγώ
μέσα στο χτες, στο σήμερα,
στιχάκια μου ανήμερα,
στιχάκια μου ανήμερα...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-12-2015 | |