Κύκλους μας κάνει η ζωή Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κύκλους μας κάνει η ζωή
και εμείς μέσα στην μέση
να δούμε στο χρόνο που περνά
ποιός από μας θ΄αντέξει.
Σβούρες μας φέρνει μας πονά
δες σ΄αλλους χαμογελάει
μα είναι ψεύτικα όλα αυτά
αφού πάντα απ΄όλους ζητάει.
Μας φτάνει η υγεία μας
κι ένα πιάτο φαί
άντε και βράδια φιλικά
με παρέα και καλό κρασί.
Και έτσι περνάει ο καιρός
να δούμε που θα μας βγάλει
αφού μέχρι τώρα μάτια μου
δεν σηκώσαμε κεφάλι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-12-2015 |