~*~ αγάπη μμμ . . . *~*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ~*~ Μες την Πορφύρα του Αίματος είσαι . . . Ε'ΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ . . . Άλλη οικία στην ουσία εν κατέω . . . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ αγάπη μμμ . . . *~*~*~*
~*~ αγάπη μμμ . . . έμαθα να μισώ ~ μμμ επιτέλους ! ! ! ~
ν' αρκούμαι στο μισό ; ))
Αγάπημμμ γλυκειά πού να στ' ορκιστώ ; ; !
Kαθεμιά μέρα που βιώνουμε
κατακτάμε ένα θάνατο μικιό . . . αμέ πώς ! ! !
Κοίταξε αγάπημμμ το 'ΦΩς' ! ! ! Κοίταξε ο Κόσμος μας γένηκεν Άξαφνα μικιός ,
τόσο που μικήμμμ αγάπη xωρεί στην φούxτα του xεριούμας του ενός ! ! !
ΑΜΕ ΠΩς ! ! !
Ωσάν Φλαμέγκο . . . Ωσάν Ταγκο σε Θεάρεστον Ρυθμό . . .
Τς ΑΓΆΠΗς . . . αγάπημμμ τον Ξωτικοξεxωριστόν
κειον τον Νεραϊδένιον που οδηγείμμας ζηλευτά στο διαβατάρικον
τς Ελπιδώς το Εξπρές ~ κειον που μας επρόσμενε μήνες τώρα
xρόνους στον σταθμό της Πομονής Μαθές ! ! !
Άκου . . . άκου . . . ΆΚΟΥ αγάπημμμ
τις Ζωφερές μμας
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕς ΚΡΑΥΓΕς ! ! !
ΟΣΕς ΕΝΑ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑς ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΕΝΑΑ
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ~ ΔΩΡΙΣΜΕΝΕς
ΔΙΚΕς ΜΑς ΣΤΟ Δ'Ι'ΗΝΕΚΕς
ΟΥΛΛΑ Τ' ΑΠΑΛΥΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ
ΜΕ Τ' ΑΓΓΕΛΟΣΤΑΛΑΜΑΤΟς Τς
ΤΙς ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΕς ΠΝΟΕς . . .
ΜΕ Τ' ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ ΨΥΧΗς ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ
ΣΕ ΜΗ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΜΕΝΙΣΜΑΤΑ
ΑΧΑΝΗ ΠΕΛΑΟΥ ΙΑΧΗς ! ! !
ΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙς αγάπημμμ
ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΕΝΑ'
ΤΟ 'ΕΣΥ' & ΤΟ 'ΕΓΩ' ΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ
ΚΕΛΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΙΜΟΥ ΤΟ ΠΥΡΡΑΝΙΟΝ ΓΕΜΑ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΝ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΑΓΑΠΩς ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΕς
ΔΩΡΙΣΜΕΝΕς ΑΠΕ ΜΑΛΑΜΑΤΟΥ
ΚΕΡΑΣΜΕΝΟΥς ΑΛΜΕΝΙΚΟΥς
ΓΗΤΕΥΤΙΚΟΥς ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥς
ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥς ΗΘΙΚΟΤΑΠΕΙΝΟΥς
ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΟΥς
ΜΕΛΙΟΥς ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
*~*~*~*
ΓΕΙΑ ΜΑς ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ
ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΤΙΚΗΝ ΚΑΡΔΙΑΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2016 |