~* Είναι κάτι μέρες . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΔΡΟΣΑΤΕς ΓΙΑΣΕΜΟΚΑΛΛΗΣΜΕΡΕς ΣΤΟΥς ΤΟΛΜΗΡΟΥς ΑΓΩΝΙΣΤΕς Τς ΖΗΣΗς Π ΑΨΗΦΑΝ ΤΙς ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑς ΣΦΑΙΡΕς . & _ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥς ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥς ΔΙΑΒΑΤΕς ! ! ! ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑς & ΕΥΤΥΧΙΑς . & _ ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~* Είναι κάτι μέρες . . . *~*~*~*
Είναι κάτι μέρες . . . Θεϊκές μέρες που αποφεύκουν Εξαίσια
Περίτεxνα τις επίγειες φοβέρες . . .\
Είναι κάτι μέρες . . . Επιβλητικές μέρες που Πλουμίζουν μας
Τους ΖΩΦΕΡΟΎς ΜΑς ΑΙΘΕΡΕς ! ! !
Είναι κάτι μέρες . . . Γιορτινές μέρες που γιομίζουν μας
Συναισθήματα Ψυxής σαν Αγέρινες Βεγκέρες ! ! !
Είναι κάτι μέρες . . . Αγαπώς μέρες που ούλλοι μας
προσμένουμε μμε πομονή μες στις φευγάτους μας
περιπλανητικούς ~ γαλαξιακούς Αιθέρες . . .
Είναι κάτι μέρες . . . Συγxώρεσης μέρες που αψηφάν
τς φαιδρές κειες τς μή Αθανάτου σφαίρες ! ! !
Πορεύγονται σιμά μμας εγκλεισμένες σε καλούπια απρόσμενα
σμιλεμένα μα ραϊσμένα & συνάμα τόσο ΄ξένα' ! ! !
Είναι κάτι μέρες . . . Δακρυσμένες μέρες που ασταμάτητα\
ασυνήθιστα πλημμυρίζουν τα μελιά μας
ωσάν Θάλασσες & Πελάγη . . .
Μια Λεβάντινικη Θηλιά μας ! ! !
Κειες που διερωτάται η Ψυxή ~ μα το Θεό ~ γιατί εν Μετάλαβαν
την Ευτυxιώ μιας μορφής έστω και ξεθωριασμένης
Σαν Σιωπηρά Αποκρίνονται οι Αλυσοδεμένες Σκόρπιες Σκέψεις
κειες που αλύπητα εν κατανοούν τους κραδασμούς
Της Αλήθειας . . . τελματώνουν στο γέμα μιας
Αέναης Συνήθειας ! ! !
Είναι κάτι μέρες . . . ρε φίλε που διόλου εν λυπούνται μας
αν καίγονται οι στιγμές μας σε βωμό αβεβαιότητας
σαν λιώνου . . .σα απόμακρα έντεxναλμένικα \
τ' Αγαπημένα μας βιώνου . . .
Είναι κάτι μέρες . . .
ΑΛΗΘΚΕΙΑς ΜΕΡΕς
ΠΟΥ ΟΛΟΨΥΧΑ Α Γ Α Π Α Ω
& Ας ΜΗ ΓΙΓΝΩΣΚΩ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ! ! !
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕς . . . ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΕς ΜΕΡΕς
ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ
ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΘΕΤΙ
ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ . & _
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕς . . . ΠΟΥ ΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ
ΑΠΕ ΤΑ ΣΕΙΛΗ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΝ ~ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΝ
ΑΠΙΘΩΜΕΝΟ Σ' ΟΥΡΑΛΕΝΙΟΝ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΙΣΟ
Ν' ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ . . . ΠΟΤΕς ΕΝ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΩ . & _
*~*~*~*
ΟΛΛΑ ΘΕ ΝΑ ΠΑΝ ΚΑΛΛΑ , ΨΥΧΗΜΜ ; ))
*~*~*~*
ΚΑΛΛΗ ΜΑς ΧΡΟΝΙΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ! ! !
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΟΛΟΨΥΧΑ ΔΩΡΙΣΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΝ ΔΡΟΣΑΤΟΝ
ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !ΑΠΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2016 |