Τζι-πι-εσ Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΖΙ-ΠΙ-ΕΣ
Κρατούσε στα χέρια του
μια τηλεόραση κι'ενα ραδιόφωνο
στην πλάτη του είχε ένα λάπ-τοπ
στις τσέπες του μερικά σμάρτ-φον
και ένα τηλέφωνο της βόνταφον
Έκατσε να ξεκουραστεί
και τον πιάσαν για κλοπή
Όλα ήταν δικά του υποστήριξε
κάνεις δεν τον πίστεψε
ούτε και το στήριξε
και ο δικαστής τον έστειλε
στο ψυχιατρείο
Όταν οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο
του κάναν δώρο ένα τζι-πι-εσ (talk-and-drive)
αντί για συμβουλές και εισιτήριο Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2016 |