Ματωμένη αγάπη1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλη εβδομάδα σε ολους !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ματωμένη αγάπη
Σαν θάνατος αργός κυλούσε η αναμονή σου
κι εγώ ντυμένη στα λευκά στην προσμονή σου
το τρένο ζύγωσε κοντά μ` άδειο βαγόνι
στις φλέβες το αίμα άρχιζε να παγώνει
Στο δρόμο βγήκα με σκυμμένο το κεφάλι
το πάθος πλήρωσα με πολύ πόνο πάλι
ο ουρανός μου σκοτεινός που να βρω αστέρι
το άσπρο φόρεμα να στέιλω το αγέρι
Ποτέ δεν μπόρεσα τον πόνο να σου στείλω
τις νύχτες κάπνιζα για δυο , τον είχα φίλο
κι όσα δεν τόλμησα να πω μέσα μου κρύβω
αιμορραγώ κρυφά και τις πληγές μου κλείνω
Στίχοι Μιμή Μητροπούλου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2016 |