Αναπολώ Δημιουργός: Καμόντος, Lazarou Xristos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αναπολώ κάποια στιγμή:
«να γύρναγα πίσω τη ζωή,
τα λάθη μου να σβήσω».
Να γνώριζα λιγότερα,
πράγματα και ανθρώπους,
αναπολώ κάποια στιγμή :
«Το χρόνο να γυρίσω,
ανθρώπους και πράγματα,
ταπεινά να ζήσω».
Αλήθεια ,ομορφιά και μπέσα,
μ αυτά για να αρχίσω.
Αναπολώ κάποια στιγμή :
«Το ψέμα και τις αμαρτίες,
Στην άκρη να αφήσω».
Και απ το χάρτη της ζωής :
Για πάντα να τα σβήσω !
Καμόντος 12/6/2015 Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2016 | |