Νομιζα Πωσ Σε Ηξερα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΕ ΗΞΕΡΑ
Νόμιζα πως σε ήξερα
καλά πως σε' χα μάθει
με' κανες και σε πίστεψα
μα μου' μπηξες τ' αγκάθι
Ήταν Απρίλης λαμπερός
που μ' άφησες μονάχη
χωρίς ελπίδα του φωτός
με διάλυσες σαν στάχτη
Χωρίς ελπίδα του φωτός
με άφησες μονάχη
έτσι θεώρησες απλός
να φύγεις μ' άλλη αγάπη
Έλεγα πως σε ήξερα
μα λάθος είχα κάνει
τη πάτησα που πίστεψα
σε ψεύτικο αλάνι Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2016 |