~* Δίχως αλήθεια *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Ψάχνω να βρω τα σ' αγαπώ, τα ερωτικά τα χάδια κι όλο πετώ σαν τον αϊτό, σ' απόκρημνα φαράγγια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Δίχως αλήθεια *~*
Παραδοξολογίες ...
φαινομενικές ιαχές
καμουφλάζ, φαμφάρες
και φούμαρα ~
που σέρνουν απροσάρμοστα
το αλλιώτικο χθες
τη πάτησε κι ο άγιος
γκρεμοτσακίστηκε
δόκανο και παγίδα
σε γρίφων αφορμές
άπλαστη οικουμένη
δίχως αλήθειας πίστη
κατά ~ βυθίστηκε ...
Τι να του πεις του δέντρου
με δίχως φυλλωσιές
βορά των άθλιων ανέμων σου
οι ζωντανές στιγμές ...
Μες σε γκρεμνούς φυτρώνει
σε δύσβατες πλαγιές
μ' αντέχει και ριζώνει
σ' απρόσιτες κορφές ...
Έλατος έχει γίνει κουμπά στον ουρανό
και δεν μπορεί να φθάσει
το πονηρό μυαλό
που ροκανίζει σάρκες
κι αγάπης αίσθημα
σε κάμπιες και κρετίνους
δίνει τα εύσημα ...
Ψάχνω να βρω τα σ' αγαπώ,
τα ερωτικά τα χάδια
κι όλο πετώ σαν τον αϊτό
σ' απόκρημνα φαράγγια.
* * Nikos D. Stoforos * * Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2016 |