Εγώ σας τα 'λεγα Δημιουργός: Grisio Σπύρο ελπίζω να μη μου κάνεις μήνυση τώρα :-)... μάρκετινγκ σου κάνω 8-) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σας τα 'λεγα ρε μάγκες μου
σιωπάτε μη μιλάτε
οι γκόμενες την κάνανε
κι εσείς τ' αυγά κοιτάτε
Το πάθημα σας, μάθημα
τώρα να σας εγίνει
ο τζέντελμαν δεν λέει πολλά
και φραπεδιά επίνει
Μα μη μασάτε μορφονιοί
έχει κι άλλες κοκόνες
το λέει κι ο Παραποιητής
στους πρώτους του αγώνες
############################
Η κοτούλα η Κοκό
καυτό είναι θηλυκό
τα κοκόρια την κοιτάνε
και οι άλλες κότες σκάνε.......... (Παραποιητής)
#############################
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2006 |