Ευχαριστω Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
σου ζήτησα ένα λουλούδι
μου έγραψες ένα τραγούδι
σου ζήτησα λίγη στοργή
μου έδωσες ένα γλυκό φιλί
έστησες μεγάλη γιορτή
λες και ήταν Κυριακή
ευχαριστώ
πόσο πολύ σ’ ευχαριστώ
μου έδωσες πράγματα
μου έδειξες θαύματα
ευχαριστώ
πήρα πράγματα από σένα
όσα από άλλον κανένα
έκανες τα πάντα για μένα
ευχαριστώ
και τώρα αλήθεια ζω
σαν άνθρωπος στο Παράδεισο
είμαι τόσο τυχερή
να το πιστέψω δεν τολμώ
είμαι τόσο τυχερή
σ’ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2016 |