Κινησε Η Ζωη Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΙΝΗΣΕ Η ΖΩΗ
Κίνησε η ζωή να πάει
εκεί μες της χαράς το δάσος
ψωμί δεν είχε για να φάει
μα αυτή όμως είχε περισσό το θράσος!
Τα μάτια της ζωγράφιζαν τα χρόνια
η νιότης της πως θα ήτανε αιώνια!
Έτσι το πίστευε και γέλαγε μονάχη
καθώς στου ζώου της καβάλαγε τη ράχη!
Κίνησε η ζωή για νέους τόπους
άλλους να πάει να δει ανθρώπους!
Της μοίρας ήταν όμως πεπρωμένο
στο σπίτι να γυρνάει το στοιχειωμένο!
Κίνησε η ζωή…
Κύλησε η ζωή…
Και πάει…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2016 |