Γλυκιά μου συμπεθέρα Δημιουργός: sidirodromikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έλα και έμπα στο χορό
γλυκιά μου συμπεθέρα
ημέρα γάμου σήμερα
παντρεύεις θυγατέρα
αστέρι είναι ο γαμπρός
και ωραίο παλικάρι
πολλές τον αγαπήσανε
την κόρη σου θα πάρει.
Όμορφη είν' η κόρη σου
γλυκιά μου συμπεθέρα
ευχές να δώσουμε πολλές
σήμερα τέτοια μέρα.
Παιδιά να κάνουνε πολλά
η αγάπη τους να λάμπει
να είναι η αγάπη τους, όπως και το διαμάντι
η ευτυχία και οι χαρές
να είναι σαν το ρύζι
να είναι η αγάπη τους αληθινή
πάντα να ξεχωρίζει
Να ζήση συμπεθέρα νου το όμορφο ζευγάρι
τον ήλιο να ΄χει συντροφιά
και φίλο το φεγγάρι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2016 |