Σάρωνα νύχτες Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σάρωνα νύχτες, με άστρα….μάλλον,
τ’ άπλωνα πάνω στο περβάζι
μιά υποψία με διχάζει
αν ήσουνα την νύχτα με άλλον
Δήλωνα…Δόγης και…Βαρώνος
ερωτευμένος με μιά Δώρα
όμως στης λησμονιάς τη μπόρα
κάθε νυχτιά έμενα …μόνος
Κι εσύ χαμένη σε φαράγγι
σύμφωνα με τα λόγια φίλου
χανόσουν στα νερά του Νείλου
ή σ’ έναν χείμαρρο του Γάγγη
Σάρωνα νύχτες τα φεγγάρια
κι ενώ με είχες πια «αδειάσει»
είχαν τα κέρματα σκουριάσει
στου έρωτά μας τα παγκάρια!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-01-2016 |