Προσαρμογή και εξομοίωση με το άθλιο Δημιουργός: Elen Louka Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Προσαρμογή και εξομοίωση με το άθλιο
Νοήμων άνθρωπος στον όποιο τόπο και πρόβλημα επινοητικός
στο περιβάλλον προσαρμογή για επιβίωση νόμος σκληρός
για να αντέξει ,επικρατήσει και αμυνθεί από τους εχθρούς
σαν Χαμαιλέων μεταλλαγής δέχεται όρους μη αρεστούς.
Μια κοινωνία που για το κέρδος μέσα στο άμετρο καταναλώνεται
της επιβάλλεται ότι πωλείται και ανακυκλώνεται
δέχεται παθητικά η κατ ανάγκην την μετριότητα
φτήνια σε υλη, φτήνια σ αξίες και σε ποιότητα.
Γίνεται φύση τρόπος ζωής και αυτονόητο
κάποια συνήθεια, το όποιο πρότυπο και ας είναι ανόητο
ταύτιση και εξομοίωση και με το άθλιο ,το άσχημο τέρας
το αποδέχεται το ερωτεύεται σαν φυσικό χρήσιμο δέρας.
Έτσι συνήθως άπειροι νέοι στα μουσικά τους συχνά ακούσματα
αφομοιώνονται σε ευκολόπεπτα , επιβαλλόμενα δημιουργήματα
αφού συνδέεται κάθε τους βίωμα με όμοια πάντοτε μονότονη ρίμα
γίνονται έρωτας άβουλης μάζας που στην ποιότητα ανοίγουν ρήγμα.
Elenlouka
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-01-2016 |