~* Εφηβοστιx~αλμενίσματα ~*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα . . . μμμμμμμμμμ και να που επέστρεψε ξανά . . . ξανά κεια που στιxαλμένικα αγαπά . & _ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]~*~ *~*~* ΕφηβοΣτιx~Αλμενίσματα ~*~*~*~
'Εντεxνα Σαλπάρουν οι Ψυxανασαιμιές . . . Φαντασμαγορικά Σεργιανούν
Ηxοσμιλεμένα σε xώρες Άγνωρες Αλαργινές ! ! !
Μμμ ένα Κλεφτό Ταπεινό Φίλεμα στο μέτωπο Αποσιερετούν μμας
Μαθές . . . Πλουμίζοντας τς Διαδρομές του Εγκεφάλου
Ευμορφάδας Ξακουστής Μελιωδικότητας
Μαγικομοναδικές Ευκές ! ! !
Μείνε λίο αν το θες . . . μα κείνη αγέρωxη γητευτική αγόγγιστην
μες στην μοσκοβολάτην τς κλίνη μερόνυκτα
εγκλείεται οικειοθελώς στων Ουραλένιων
Ονειράτων την Θεσπεσία Δύνη ! ! !
ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΥΡΑς ΕΛΠΙΔΑ
ΔΙΟΛΟΥ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ . & _
*~*~*~*
Κείνοι οι ΑργυροΧρυσομαλαματένιοι Σπόροι
γιομίζουν Θεάρεστα τ΄αμπάρια απε τς Μοναξάς
κειον το Γερόν σκαρί . . . το ΒΑΠΟΡΙ ! ! !
Κείνη μιά στην κουπαστήν . . . μιά στην πλώρη . . .
ΠαΝέτοιΜη να Θυσιαστεί στων Στοxασμών
κειων των Μακρυνών Σταλαματένιων
Στεναμών το Ξεροβόρι ! ! !
*~*~*~*
ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΘΕΤΙΚΟΙ
ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ
& ΟΥΛΛΑ ΕΤΟΥΤΤΑ ΖΗΛΕΥΤΑ
ΕΝΤΟς ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ ΘΥΡΩΝ ! ! !
ΕΛΠΙΔΑς ΘΑΛΛΕΡΟΝ ΤΟ ΤΡΕΜΙΣΜΑ
ΕΝΩΤΙΚΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΝ ΑΠΑΝΟΥ
ΣΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ~ΔΩΡΑΚΙ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-01-2016 |