Kόντρα στο βελούδινο υφάδι Δημιουργός: kapnosa-v-ainigma Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την ομορφιά που τον κόσμο θα σώσει
στα μάτια της πόλης πριν στρώσει
του έρωτα την αβάσταχτη θλίψη
της νύχτας το βελούδο ας καλύψει
Τις ώρες που μόνοι κοιμούνται
αυτοί που γι αγάπη γεννιούνται
οι ωραίοι της γης κολασμένοι
με τ' άχθος της ζήσης ζωσμένοι
με φωτιές στις ουρές τους κομήτες
μια στιγμή διασχίζουν τις νύχτες
ίσα μόνο να κάνεις μια ευχή.
H ομορφιά τ' ουρανού τους προδίδει
κι ο μανδύας στη μαγεία αποδίδει
σαν κόντρα στο βελούδινο υφάδι
της τύχης τ' απρόσμενο χάδι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2016 |