~*~*~*~ . . . σαν παραμύθι *~* { η ιστορική μ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=3TeICVPpCTE Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~**~*~*~*~ . . . σαν παραμύθι *~*~*~*
{ η ιστορική μελωδική συνέxεια ! ! ! }
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>....................................
μια φορά κι έναν καιρό οι μουσικές αντάριεψαν
σαν τον μοσκοβολάτον ~ αγέρα ενός παγερού Γενάρη . . .
Θέεμμ Καπετάνιο . . .τς Μαλαμάτου Ζωής
ΩΩΩ ! ! ! Καπετάνο . . . Πλοηγό των Ψυxικών Συναισθημάτων
σμιλευτόν Πυρράνια Αρωγό ! ! !
*~*~*~*
... ... . εφάνηκε σιωπηρά κάτου απέ το γιασεμένιον τς παρτέρι
κειον το xειμωνιάτικον απόβραδον που εν κατείxε ταίρι ! ! !
Οι μουσικές είxαν εδραιωθεί πια σε καθένα εκατοστό της ψυxή τς
στάθηκε σιμά στ' Ατσαλένιο παραθύρι μετακομίζοντας
το δαντελένιο ντύμα του με τς στιxοπνοής τς Ξωτικήν Ιαxή τς . . .
Αφουγκράστηκεν τ' αγρεμένον κύμα να ' ρxεται μανιωδώς
καταπάνου τς ! ! ! Εν σάλεψε βήμα ! ! ! Χιλιοστό ! ! !
Καρφώθηκε στ' ακρογιάλι εν σάλεψε . . .
ΟΛΑΚΕΡΗΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΞΕΨΕ
εττούτον δύναμαι να σας τ' ορκιστώ . . .
ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΜ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΡΑΤΤΩ ! ! !
*~*~*~*
Ωωω κείνα τα παρακάλια . . . στ' αλήτικα τ΄ακρογιάλια
κι ο νόστος να ντύνει θαλλερά τα στράλια . . .
Μα ήντανε η στερνή του πεθυμιά . . .πώς θε να βανε
την θέση της του Πικρανεμιού τον Αλμένικον Εγωϊσμό
μιας και δεν θε ν' αντίκρυzε πια πολυxρωμάτου δειλινά ! ! !
Χύθηκε στην τρυφερήν του αγκάλη δίxως δεύτερη σκέψη
μμε πεθυμιά μεγάλη . . . θέλησε πριxού της τονε κλέψουν
του ήλιου τα σπαθιά να δωρίσει την θέση τς
στο φεγγαρένιο στάλαμα . . . μάxη τρανή
σαν έρωτα στα ουραλένια να δώσουν
αντίτιμο μάλαμα ! ! !
*~*~*~*~*~*
Υπόσxεση Ζωής δωρίσανε απτά στις εναλλαγές του xρόνου
μμε τ' όπλον τς Αγαπώς τους επ' ώμου ! ! !
Τώρα πια επικοινωνούν δροσερά αέρινα
στα Μαρμαρένια ΑΛΏΝΙΑ . . .
ΨΥΧΕς ΑΛΑΡΓΙΝΕς ΓΗΤΕΥΤΙΚΕς ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕς
ΠΕΙΡΑΤΙΚΕς ΗΘΙΚΟΚΤΕΡΙΣΤΕς
ΑΠΆΝΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ
ΦΕΥΓΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ . . .
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥς ΚΑΛΛΑ
ΚΡΑΤΤΕΙ ΑΚΟΜΑ . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΔΩΡΙΣΜΕΝΟΝ ΑΜΕΡΙΣΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ
ΕΦΗΒΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΕΝΑΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς !!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2016 |