Θεατής Δημιουργός: Ευαγγελία Κουράτορα, Ευαγγελία Κουράτορα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info " Θεατής "
Θλιμμένο αύριο ξημέρωσε νωρίς
στην αγκαλιά μου γεννιέται η σιωπή..
κλεμμένο, άβατο το πέπλο της γιορτής
στείρο σύννεφο ξέσπασε βροχή...
Και μένω εδώ θεατής
στο φινάλε της δικιάς μας ζωής
ακούω μια ριπή, κλείνει η σκηνή
σ'αγαπώ..πολύ...κράτα με..
Κλειστά παράθυρα, στην πόρτα μια σκιά
άδειες κορνίζες στο πάτωμα γυαλιά
σφιχτά σε κράταγα να μη φοβάσαι πια
γι' άλλο ουρανό άνοιξες φτερά... Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-01-2016 |