~*~ Κοιτα Εγω . . . *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=8k8PXd9DGuw *~* καλλόν ψυxής εξ ~ ημέρωμα ! ! ! γεια μας ! ! ! ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΤΗ ΓΗς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ . . . *~*~*~*
Καραντι Ουραλιοσμιλεμένο Ιριδοκαθρεπτισμένον Ταξιμιάρικο
Αλαργινόν Επιβλητικά ΓλυκΑρμενίζον
Ωραιοκτερισμένα στον Λήθης
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΟΡΙΖΟΝ ! ! !
*~* ωωω! ! μή το ερωτείς διατί θλιμμένον σαλπάρει . . .
κλέβοντας θαλλερά ολάκερην των Zωφερών
Συναισθημάτων τη xάρη ! ! !
Μή το ερωτείς διατί σιωπηρά περιπλανιέται
στις Αμμουδερές Διαδρομές μες σ ΄ανελέητα
περάσματα ενός αποβροxάρη . . .
. . . διατί μες στα Σκιερά βλέματα των Νοτισμένων
'Υπαρξης Αναμνήσεων . . . με γιομάτο το δισάκι
των ΈΣΩ ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ! ! !
. . . διατί δυναμικά διαρρήκτει τις καταπακτές
πολεμώντας Αέναα τις Σαλεμένες
πειρατικές γητιές . . .
. . . διατί πέφτει δίxα να στοxαστεί μες στις
πορφυρογέννητες φωτιές . . .
Αναζητώντας κειες των ΕυμορφοΞωτικών
τις Ζωφερές Αναzεμιές ! ! !
Mή παρακαλώ σε . . . λεξούλα πικρή μή του αρθρώσεις
μονάxα έτσια ματάκιαμμ γλυκά
το θάμα τς ψυxούλας με τρυφερανασεμιάς ταπεινόν xάδι
στο Δϊηνεκές θε να Εξημερώσεις . & _
*****************************************************************************
Κάποτε θα αποδίδουμε δικαιοσύνη
μ' ένα άστρο ή μ' ένα γιασεμί
σαν ένα τραγούδι που καθώς βρέχει
παίρνει το μέρος των φτωχών
Αλλά τα βράδια τι όμορφα
που μυρίζει η γη!
Δος μου το χέρι σου..
Δος μου το χέρι σου..
ΚΕΡΑΣΜΑ ~ ΔΩΡΑΚΙ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ . & _
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-01-2016 |