Σκιές Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΚΙΕΣ
Είσαι τόσο αληθινή όσο μια σκιά
που το φως πλαγιάζει διπλά της
και αγκαλιάζει το κορμί
κι αυτό αφήνει το ίχνος του στο χώμα
ζωγραφίζοντας εικόνες άδολες…
Χαμογελάει ο Ήλιος
καθώς αλλάζει θέση
να ξεγελάσει τη σκιά
μέχρι αργά-αργά να την εξαφανίσει....
Νύχτα...
Οι σκιές κοιμούνται
μέσα στα σώματα
αγκαλιασμένες σφιχτά με τα κορμιά...
μέχρι τη πρώτη αχτίδα...
να ξαναζωντανέψουν
να ξαναζήσουν στιγμές
μακριά απ τα κορμιά τους
αλλά και κοντά τους συνάμα...
ανεξάρτητα εξαρτημένες…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2016 |