Θα λέω μέσα μου Δημιουργός: Γιάννης Κατράκης, Γιάννης Κατράκης να πάρει σάρκα και οστά ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=Georgia][color=Black]
Θα λέω μέσα μου ....
Στίχοι Γιάννης Κατράκης ...
Μαύρος ωκεανός τη θλίψη μου διαβάζει
προδίδουνε τα δάκρυα μου μυστικά
Ολα όσα έκρυβα δεν ήθελα να μάθεις
ποιο λόγο να πονάνε δυο καρδιές μετά .....
Θα λέω μέσα μου πως όνειρο υπήρξες
απο αυτά που μοιάζουν τόσο αληθινά
Θα λέω πως ήσουν μια σκέψη τις καρδιάς μου
που ήθελε να πάρει σάρκα και οστά .....
Κάθομαι ώρες με την θάλασσα μιλάω
κάθεται σιωπηλή μαζεύει δάκρυα
Παίρνει και αγκαλιάζει το χλωμό φεγγάρι
κι εγω την άδεια μου κοιτάζω αγκαλιά...
13/7/2015
[/color][/font] Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2016 |