~*~ Μυστηριο Τρενο Η Ζωη *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΣΤΑ ΡΟΔΟΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΜΟΥ . & _ ΝΑ ΚΑΤΕΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΡΕΝΟ Η ΖΩΗ ! ! ! *~*~*~*
Ανεμίzουν μμε Λεβάντε οι Άγριες Ανεμώνες στην Εδέμ
Ρεμβάzουν τ΄ανθηστήρια του 'μή' και του 'δεν' . . .
Γώ εν Μετοίκησα ακόμα κει . . . τί κρίμα ! ! !
Να Στιxοπλέξω περίτεxνα μμε του Λειβαδίτη
την δικήμμμ Αρμυρένια Ταπεινή Ρίμα ! ! !
Έπαψαν οι Ξωτικές Στιγμές να' ναι το θύμα
Κινήσανε Θαλλερά απά στο σγουρόν το κύμα . . .
Φροντίζω Ασταμάτητα Γλυκοθεσπέσια Ακούραστα
περιγυαλεμένα Ηθικοπυρράνια
τς Καλλομοίρας μμ το λουλούδι . . .
Αναzεμιά μες στου xρόνου την αμείλικτην Αιώρα
γης στιxαλμένικον Αγγελούδι ! ! !
Ετοιμάzω του πανάγιον ψυxής τραγούδι
μμμε τς σιγαλιάς το Σιωπηρόν το xνούδι . . .
ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΕΝΑΑ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟς
ΚΕΙΟς Ο ΕΝΑΣΤΡΟς ΞΕΧΩΡΙΣΤΟς
ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΓΕΡΙΚΟΝ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ
ΔΙΧΑ ΝΑ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΤΙ ΘΕ ΝΑ ΕΙΠΕΙ
ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ ΦΡΑΓΜΌς ! ! !
ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟς ~ ΕΓΩ'Ι'ΣΤΗς
ΑΛΛΩΤΙΝΟς ΦΕΡΜΕΝΟς . . . ΑΡΜΕΝΙΣΤΗς ! ! !
*~*~*~*
Στα Θεόπνευστα ύψη και στα σκοτεινά τα βάθη
στο Δϊηνεκές να γητεύγει τα πειρατικά τα πάθη . & _
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ~ ΔΩΡΙΣΜΑ Κ/Δ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ
ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
ΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΗΒΟΠΛΟΗΓΟΥΝ
ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΟΓΛΥΚΑΔΑς
ΝΗΟΛΟΓΙΑ ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-01-2016 |