Αναλαμπή1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα σας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αναλαμπή
Βαθιά πληγή στα σωθικά
σαν το κερί με λιώνει
δεν βρίσκω γιατρειά
και η καρδιά ματώνει
Μες το μυαλό έρχεται
και η σιωπή ουρλιάζει
στις σκέψεις περιφέρεται
το αίμα μου κοχλάζει
Τ` άστρα κοιτώ αγέρωχα
να δω ποιο λαμπυρίζει
δεν ζω σε βράδια ένοχα
ο πόνος δεν μ’ αξίζει
Σβήνω του χθες τα χνάρια μου
ανοίγω νέους δρόμους
βγαίνω απ` τα σκοτάδια μου
πετροβολώ τους φόβους
Είδα καινούργια αναλαμπή
δεν θέλω να την χάσω
η φύση μου αδύναμη
μα νοιώθω θα προφτάσω
Στίχοι : Μιμή Μητροπούλου Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2016 |