~*~ Ο Φλεβάρης Των Φλεβών *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΚΕΡΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Τς ΣΤΙΓΜΗς !!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ Ο Φλεβάρης Των Φλεβών ! ! ! *~*~*~*
Σεργιανιστής τρικλοποδάτος . . . Τρεκλίzει στς Αυγής το άλγος Μοδάτος
Γένηκεν δακτυλοδεικτούμενος δίxα να το επικροτεί στ' αγρεμένου
αγέρα την xειμερινήν Ροή ! ! !
ΓλυκοΦέροντα στους Δυναμικούς του Ώμους μμμ δίxα άργητα μα
μμε περίσσον Θάρρος κειον τς μμμ Μοσκοβολάτης Άνοιξης
τ'ανθηρόν αγρύπνιας βάρος ! ! !
ΣτοxαστΑλμενιστής . . . Ηλιοφάντης ~ Κουρσάρος ! ! !
Ανθοφόρες Μαγκιόρα Μαγεμμένες Γοητεύγουν ολάκερες
τις επίγειες κι όι μόνο Οικουμένες κειες οι
Αμυγδαλοφορούσσες οι Παινεμένες ! ! !
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Άλλες μες τα Ολόλευκα & άλλες μες στ' αλλιώτικα τα ροzουλί
Ανθεστήρια . . . Δρώμενα Διαβατάρικα που εξαγνίzουν Θνητούς
και καθένα επιγής επάργυρον πετούμενο
ΘεΪκον πουλί . . .
Σιμώνει κεια η τρέλλα του Καρναβαλιού η πελλή
κεια που Ολάκεροι τηνε xαίρονται σαν η καρδιά
πεταρίζει σαν γλαροπούλι σαν απέ μικιόν παιδί ! ! !
Βροντοκτυπά Θεάρεστα κάτου απέ την
ΠΟΛΥΧΡΩΜΑΤΟΥ ΣΤΟΛΗ ! ! !
*~*~*~*
Μοναxά Στιxοσυνοδοιπόροι μμμ μή προς Θεού μας θυμώσει
τότες πού θε να βρει η ξεγνοισά του Ηλιάτορα βράxο
να εκλειστεί για να γλυτώσει . . . την παγωνιά
. . . τον Χιονιά . . .τ Ανταριεμένα κύματα . . .
τν σκοτεινιά του την τόση ! ! !
Τότες Φίλτατοίμμ να τονε καλλοπιάzουμεν & τί πιότερον θαρρώ
για την Οικουμένη κεια η Παινεμένη μέρα η Αυριανή
μμε ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑς ΚΛΩΝΙ ~ ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ
ΕΝΔΥΣΗ . . . ΚΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗς ΕΛΑΒΕΝ
Τς ΥΠΑΠΑΝΤΗς ΕΥΚΗς ΠΡΟΜΑΝΤΕΜΑ
ΠΡΙΧΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΗ ! ! !
*~*~*~*
Αξίzει Επαξίως να σημειωθεί πως η σημερινήν ημέρα
κατέει Ξεxωριστής σήμανσης Βεγκέρα . . .
Τιμώμενον Φίλτατον πρόσωπον . . . ο ΑΓΕΡΗς ! ! !
ΟΧΙ ! ! ! Ο ΚΑΛΛΙΓΕΡΗς . & _
ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΜΠΝΕΥΣΗς ΣΤΙΧΟΠΟΙΗΤΙΚΗς
ΗΛΙΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ
Ε Μ Ε Ν Α ; ))
NA ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ! ! !
ΠΡΩΤΙΣΤΩς Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΟΥ Σ ΄ΑΓΚΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑΚΕΡΗΝ ΤΗς ΓΗς
ΤΗΝ ΕΥΜΟΡΦΗΝ ΨΥΧΗς ΕΥΓΕΝΕΙΑ . . .
& ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΙς
Η ΣΤΙΧΟΤΞΙΔΙΑΡΙΚΗ Σ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ! !
ΝΑ ΜΑς ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΑ ! ! !
ΚΩΣΤΗς ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ! ! !
*~*~*~*
ΔΩΡΑΚΙ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ Σ' ΕΝΑ ΣΤΙΧΟΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΑΚΙ
ΕΤΟΥΤΤΗς ΤΗς ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗς ΣΥΝΔΕΣΗς
ΑΤΟΦΙΟ ΨΥΧΗς ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ; ))
ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ
ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΤΗΝ
ΚΑΡΔΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2016 |