Λύκοι χωρίς οδόντες Δημιουργός: elli Αέραααααααααααααααααα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είστε λύκοι χωρίς οδόντες
στις καρδιές μας οι απόντες
μίσος και έχθρα στη ψυχή σας
μαύρο χάλι η ζωή σας.
Ούτε για λύπηση δεν είστε
μπείτε, βγείτε κόσμο βρίστε
ψεύτες, δόλιοι, συκοφάντες
έχετε κλειστεί σε μάντρες.
Όσο και να προσπαθείτε
μες το ψέμα σας θα ζείτε
η αλήθεια λάμπει μόνο
και βουλιάζετε στο φθόνο.
Μισαλλόδοξα ανθρωπάκια
που κρατιέστε με χαπάκια
ρίχτε λάσπη κι άλλο βούρκο
ποιός φοβήθηκε το τούρκο?
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2006 |