ωραία εποχή φευγάτη τόσο τρυφερά Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info υπέροχα,αφρόντιστα λιώνουν οι ώρες
στα κρύα των πηχτών πλημμυρισμενων σκοταδιών
στιγμές δεν ανατέλλουν λάμψεις δαδοφόρες
ακάλεστο κυλάει ένα δάκρυ των καιρών
στις σκιές πατώντας ξύπνησε η αγωνία
με κόπο ανεβαίνει μα μοιράζει αστραπές
βαστώ μου έγινε συνήθεια η θυσία
κρυφή απόκριά πιο αιμοσταγής στις επαφές
οι αντοχές μου σκάρτες πάλι σκοτωμένες
σφραγίδες μιάς ζωής πιστής που φώλιασε μικρή
μεγάλη σ'εσχατιές πικρές μαρμαρωμένες
να σέρνεται σκυφτή στο τελευταίο τους σκαλί
αλώσιμος χαμάλης σαν που είμαι μοιάζω
χαμένος στο κυγκλίδωμα σ'αγκάθια δροσερά
μυστήριες ταραχές τις πιο βουβές θα βγάζω
ωραία εποχή φευγάτη τόσο τρυφερά Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-02-2016 |