~* Διακαναλισμός *~ Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Κατοπτρικοί νευρώνες κρούουν, τη θεϊκή μανία, με συναισθήματα μοιράσματος, στη δύναμη της έλξης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left][B][I]
*~* Διακαναλισμός *~*
Μετεωρισμός οραμάτων
από τις μεταφυσικές δυνάμεις
του φανταστικού.
Ξεχωριστή,
η ουσία του λυρισμού
που προκαλεί συγκίνηση
και διακρίνεται μέσα στον βελούδινο
μανδύα της μεγαλοπρέπειας
ανυψώνοντας προς τον ουρανό
τις φυσικές ιδιότητες του Έρωτα.
Ο ψυχικός κόσμος, προσδοκά,
θέλει να πετύχει να συγκλονίσει
έτσι που οι στίχοι να διαχύνονται
μέσα στο "είναι" σαν σταλάγματα
"πυρός"
που εξουσιάζουν μια θάλασσα
στην αιώνια αγάπη της μούσας !
Κατοπτρικοί νευρώνες κρούουν
τη θεϊκή μανία
με συναισθήματα μοιράσματος
στη δύναμη της έλξης !
Εικόνα του προμετροποιέου λοβού
εδράζεις στον νεοφλοιό,
της πνευματικής μου λειτουργίας
και εξεγείρουν τα ένστικτα, στον ερπετοειδή,
στην πολύχρωμη αγάπη !
* * Nikos Stoforos * * Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-02-2016 |