Σαν φλογίζεις την κοσμογονία του ονείρου Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Μια ονειρεμένη καλοσύνης και χαμογελεία καλημέρα σε όλους ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καρτερώ ένα ερασμιό καρπό του ουρανού !
Σε καρπερό σαγίτας γάμων λουλουδοφώς !
Όταν μια ευφημία αξιαγάστη σε ανθοφορεί !
Στα περιβόλια των γοητειών για καλοσύνη !
Σαν μια αθωοσύνη, όταν τέρπνει στη χαρά !
Στου μυροπλάστη δημιουργού την εσοδειά !
Γιατί ποιό ποιητικό ακρογιάλι σε ανάθρεψε !
Και χαμογελάς απεριφράστα στις δοξασίες ;
Στα παρακλητικά μεγαλυνάρια των ψυχών !
Σαν φλογίζεις την κοσμογονία του ονείρου !
Σαν η ευσπλαχνική ευωδία σε θρησκεύεται !
Στα μελλισταλάχτια πεδία της μεγαλοσύνης !
Στα ενδοξασμένα τοπία της αβροφροσύνης !
Σαν παραδίνεσαι στην ομολογημένη πλάνη !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2016 |