Χρωματιστα...χιλια Πετραδακια Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Φιλαρακια καλημερα, εδω στην αετοφωλια πετουν πολλα περιστερια, τα εκανα και εγω ποιημα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περιστερακι μου να` ρθω
να σου φιλησω το λαιμο
να σε χαρω, γλυκο μου αστερι
θελεις εμενανε για ταιρι?
Φωλια, με πουπουλα θα χτισω
θα κουβαλω, νεκταρ, υβισκο
και την αυγη θα τραγουδω
μικρουλα, ποσο σ` αγαπω
Μεις θα πεταξουμε μαζι
στον ουρανο, σ` ολη τη γη
μες σε ποταμια, στο φεγγαρι
ολα για τη δικη σου χαρη
Αν νιωσεις, λιγο μοναξια
θα σου στολισω τη φωλια
με κρινα, αγρια λουλουδακια
χρωματιστα, χιλια πετραδακια
Θα ταξιδεψουμε μαζι
λευτερη θα` σαι σα πουλι
πουλιες, θα δεις και δειλινα
μια σταλα η γη, απο ψηλα
Περιστερακι μου, θα` ρθω
να σου γλυκανω το καημο
κει.... στη δικη μας τη φωλια
θα` χεις ζεστη την αγκαλια
Πικρες, καημους, θα τους ξεχασεις
διπλα μου θελω να πλαγιασεις
λεβαντα, μεντα και θυμαρι
θε ν` ανασαινεις καθε βραδυ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-02-2016 | |