Ίσως Δημιουργός: iraklisv, ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΑΪΤΣΑΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=georgia][color=black]
Αν κάτι με ευχαριστεί
είναι τα καθαρά μάτια
Ο λόγος ο ευθύς
Το χέρι που σφίγγει
στο χαιρετισμό
Ο ήσυχος λόγος
Η μετρημένη ματιά
Η ανεκτικότητα
Η ευγένεια
Η γνώση χωρίς έπαρση
Η κοινωνικότητα
Η βοήθεια
Το ενδιαφέρον
Η τρυφερότητα
Το δόσιμο
Το μοίρασμα
Η συζήτηση
Η δημιουργικότητα
Η τρυφερότητα
Η φαντασίωσή μου
Ότι όλα αυτά υπάρχουν
ακόμη
Ίσως είμαι ρομαντικός
Ίσως είμαι ακόμη Άνθρωπος
Ποιος ξερει;![/color][/font]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2016 |