Το Ασπρο Αλογο Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ
Περίμενες τον άρχοντα,
στο άλογο το άσπρο,
να σε αρπάξει, να βρεθείς,
μαζί του, εκεί στο κάστρο,
μ αντί γιαυτόν, συνάντησες,
εμένα που δεν έχω,
παλάτια κάστρα, κι άλογα,
τα πλούτη δεν τ αντέχω,
θέλω να ζω ελεύθερος,
έτσι, χωρίς παλάτια,
και η γυναίκα π αγαπώ,
να γίνεται κομμάτια,
για μένα..... την ψυχούλα μου,
γι αυτό που ειμαι αλήθεια.....
μην πλάθει στο κεφάλι της,
κάστρα και παραμύθια,
να αφήσει τ άσπρα αλογα,
γιατί πια δεν υπάρχουν,
στις πόλεις, αυτοκίνητα,
οι πρίγκηπες σου θάχουν......
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2016 | |