στοχασμος γ Δημιουργός: dragonmaster Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info δεν ηξερα αν επρεπε
αν επρεπε να γραψω
για ασματα παλαια
για στιχους ξεχασμενους
και εγραψα για την φωτια
που ειχε πλεον σβησει
του παλαβου προμηθεα την θυισια
που κανεις δεν εχει εκτιμησει
μα εγραψα στο τελος
την αρχη
αυτη που κανεις δεν ξερει
την γαια που αγκομαχει
την γαια που υποφερει
και το σχοινι και το καρφι
που παλι απο την αρχη κυλαει
και στον αδη με ενα φιλι τραβαει
κανεις μα κανεις δεν ξερει
τα γραφομενα
ουτε ο πρωτος
πριν τους αγγελους
που με ανθρωπινη μορφη περπατει
τα παθη τους κλαιει
και καθε εποχη αλλαζει μορφη
και παλι απο την αρχη τα ιδια λεει
ουτε λυτρωση
ουτε φωτιαα
ουε ταξιδι στον ηλιο
μοναχα η ιδια απελπισια
ιδια μομφη
μεχρι ολα απο την αρχη
ξανα κινησουν Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-03-2016 |