Αγαπη 11 μποφορ Δημιουργός: prince philip, Φίλιππος Στιχολάου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγαπη εντεκα μποφορ
και οχτω νυχτερια
κανω να πιασω το θεο
με διχως χερια
στις απεργιες της ψυχης
καποτε ερχοσουν
και τις ατελειες της παντα ειρωνευοσουν
αγαπη εντεκα μποφορ
και εγω μπροστα της
στεκομουν παντοτε δειλος επαναστατης
στα καλοκαιρια μου σχεδον
παντα χανοσουν
κι απο τα εγκατα του νου φανερωνοσουν
αγαπη εντεκα μποφορ
ποναει λιγο
μα απο 7 χρονων παιδι
παντα το πνιγω .... Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-03-2016 |