Όταν Ο Πλάστησ Σε' Φτιαχνε Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΌΤΑΝ Ο ΠΛΆΣΤΗΣ ΣΕ' ΦΤΙΑΧΝΕ
Έχεις ματάκια όμορφα
κορμί ονειρεμένο
και δεν μπορώ ν' αντισταθώ
σε τέτοιο φίνο πειρασμό
με έχεις μαγεμένο
Όταν ο πλάστης σε' φτιαχνε
είχε μεγάλα κέφια
παίζαν μπουζούκια και βιολιά
χτυπούσαν και τα ντέφια
όταν ο πλάστης σε' φτιαχνε
είχε μεγάλα κέφια
Έχεις ματάκια όμορφα
κορμί μαλαματένιο
και δεν μπορώ να αρνηθώ
το χάδι σου το απαλό
με' χει ξετρελαμένο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2016 |