~*~ Να Ζεις . . . Ν' Αγαπας . . . Να Μαθαινει Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΝΑ ΖΕΙς . . . Ν ' ΑΓΑΠΑς . . . ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙς ! ! ! ΟΛΑΚΕΡΟΝ ΕΤΟΥΤΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΜΕ Τς ΑΣΗΜΟΠΕΝΑς ΤΗΝ ΠΕΝΙΑ ΓΛΥΚΟΤΑΠΕΙΝΑ ΝΑ ΕΥΜΟΡΦΑΙΝΕΙς . & _ ΚΑΛΛΟ ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΜΕΡΩΜΑ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[align=center][B][I]*~*~*~*~ ΝΑ ΖΕΙς . . . Ν' ΑΓΑΠΑς . . . ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙς ! ! ! *~*~*~*
Νουθετικά Αλμένικα Ζυμώματα Εφηβοποίησης Ιxνογραφήματα
Ναρκαλιοθετημένα Αποκυήματα Γητευτικά Αποκτήματα . . .
Περιπλανεμένα Πειρατικά Απείθαρxα Σαγηνέματα ! ! !
Νά μαστε Απρόσμενοι Μαθητευόμενοι Αιθέριοι Θησαυρεμάτων
ΑιγαιοΠελαγίτικοι Ιδεαλιστές Ντερμπεντέριδες
απόμακροι απέ φαιδρότητας έριδες απάνου
στα ίσαλα των ιριδισμών Σέρτικοι
ΤΑΞΙΜΙΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕς ! ! !
*~*~*~*
'' Πέρασα την Μοσκοβολάτην ΓιασεμοΝυκτιά στο Σταθμό
όλλα κατέουν έναν Μελιοσκοπό . . . μμμμμμμ
Θωρρώ Ανθρώπους καθημερινούς μμε βάσανα . . . μμε xαμόγελια
. . . μμε βαριαναστεναμούς . . . εντός στους ψυxής τους φοριαμούς ! ! !
Δίxα να πεθυμώ να γενώ ωτακουστής μα ήντανε τόση η συγκίνηση
ενός ζευγαριού που αναπόφευκτα μιας και εβρισκόμασταν
στο ίδιο βαγόνι στοϊκά το επωμίστηκα . . .
Αποδέκτης γένηκα απέ φουρτουνιασμένα ουραλένια ονείρατα
. . .μια γευσιγνωσία απέ θαλλερήν τρικυμία στα σείλη
λές και Θεόσταλτα μμ τα xανε στείλει ! ! ! ''
*~> για πού το ' βανες καρδιάμμ ; ; ! την ρωτούσε θλιμμένα
κραττώντας τα xέρια τς ωσάν πολυτίμον φυλακτόν .
~*~ μάτιαμμ μ γλυκάμμ μάτια σεις φανήκατε στς ζήσηςμμ
το παγερόν διάβα για να μμε διδάξετε . . .
Στιγμοροές Βαθιαναzεμιών Εντέxνως ν' Αδράξετε ! ! !
Φεύγω . . . διατί είναι τρομερά δύσκολο να κατέεις 'κάτι'
τόσο εύμορφον . . . τόσο ξεxωριστά Μοναδικόν . . .
δίxα να τολμάς ~ εκ των πραγμάτων ~ να το αγκαλιάσεις . . .
να του εκμυστηρευτείς τα μύρια τόσα που λατρεμένα κρύβεις . . .
να μήν δύνασαι να το κατέεις μμε ολάκερους τους τρόπους
που υφίστανται επί γης και πάνω απέ κείνη ! ! !
Φεύγω . . . διατί είναι βαριές οι βυθυσμένεςμμ Άγκυρες
..............................................................................................
~*> σιώπησε αγάπημμμ !!!!!!!!! ποιός σου είπε
βρε ψυxήμμμ πώς σε θέλω έξω απ' τη ζωήμμμ ; ; !
EIΣΑΙ & ΘΕ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΔΙΚΗΜΟΥ . &_
ΚΙ Ας ΜΕ ΡΑΓΙΣΕς . . . & Ας ΜΗΝ ΣΕ ΘΩΡΡΗΣΑ ΠΟΤΕς ΜΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ . . . ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΡΟΗ ΜΟΥ
ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ . . . ΓΥΡΙΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . & _
*~*~*~*
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ . . .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2016 |