Το βάζο με το γλυκό Δημιουργός: Egw Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με μια απότομη κίνηση σπάω το βάζο με το γλυκό.
Αρχικά σάστισα.
Ύστερα παρατήρησα καλά καλά το πάτωμα και
συνειδητοποίησα πως το αγαπημένο μου γλυκό
συνυπήρχε μαζί με τα αφιλόξενα γυαλιά.
Αισθάνθηκα λες και τα γυαλιά μάτωσαν την γλυκιά γεύση.
Έτσι κάπως είναι και η ζωή σκέφτηκα.
Τώρα πια το πάτωμα είναι καθαρό.
Η στιγμή αυτή έχει περάσει στο παρελθόν.
Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-05-2006 |