Μάχη δίνω Δημιουργός: Plou84, Γεώργιος Χρυσόστομος Χαβέλας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποτέ μου εγώ δεν δέχτηκα, κάποιο συμβιβασμό
Το 'ξερα όταν σε γνώρισα, θα 'χα ανταγωνισμό
Πολλοί οι άντρες γύρω σου, που σε διεκδικούν
Για μια νύχτα μαζί σου, κάνουν ότι μπορούν
Μάχη δίνω, να σε κερδίσω
Δε πρόκειται να εγκαταλείψω
Έχω καλή στρατηγική
Πέρα για πέρα δυναμική
Μάχη δίνω, για δύο μάτια
Που μ' έχουν κάνει χίλια κομμάτια
Ό,τι συμβεί δεν θ' αποχωρήσω
Το λόγο αυτό δεν θα αθετήσω
Ξέρω τον τρόπο για να βρω, μια θέση στη καρδιά σου
Το παρελθόν σου έψαξα κι έμαθα τα κουμπιά σου
Τώρα τα δεδομένα σου, έχουν νέα τροπή
Στα θέλω, στα πιστεύω σου, κάνω ανατροπή Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-04-2016 | |