Παζάρια Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΖΑΡΙΑ
Και μου ζήτησες να σου γράψω ένα ποίημα
Και σου ζήτησα προκαταβολή, ένα φιλί
Και μου ζήτησες απόδειξη, μήπως και σε γελάσω
Και υπέγραψα στα χείλια σου
Σκληρά παζάρια, παιχνιδιάρικα
Καταλαβαίνουμε, ο ένας τον άλλον
Άντε τώρα να βρούμε τις λέξεις
Να φτιάξουμε το ποίημα
Άντε να βρούμε εικόνες που δεν σοκάρουνε
Ένας άντρας και μια γυναίκα
Θα γράψουμε άλλα απ αυτά που θα κάνουμε
Μια βόλτα στην παραλία, είναι όμορφα
Παζάρια παιχνιδιάρικα
Φιλιά και χάδια δοκιμαστικά
Οι δοκιμές δεν προσμετρώνται
Άλλο αν χορταίνουμε μ αυτές
Και μου ζήτησες να σου γράψω ένα ποίημα
Και βρήκαμε την ευκαιρία για παζάρια
Είχαμε να παίξουμε από μικρά παιδιά
Μόνο που τώρα παίξαμε, παιχνίδια των μεγάλων
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10/04/2016 Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-04-2016 |