Ανεργοι....τετρακοσιοι πενηντα Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλο Σαββατοκυριακο φιλαρακια, γραφω για οτι με ποναει, δεν μπορω να μεινω αμετοχη....με ενα αχ τους καημενους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο δρομο
Ανεργοι...τετρακοσιοι πενηντα
Πικρα και μαυριλα στα σπιτικα
Απο σημερα δεν εχει μισθο
Και εχουν οικογενειες με παιδια
Πολλοι δουλευαν και οι δυο στην εταιρια
Μα η κριση του Καπιταλισμου δεν ξεχωριζει
μεγαλες εταιριες
Στο διαβα της, θα τσακισει αρκετες
Να μαζευεται ο πλουτος, στα μονοπωλια
Δυο τρια μονοπωλια....καλυτερα ενα
Με πολλους σκλαβους
Τα βουβαλια στο βαλτο συναγωνιζοντε
Τα μικρα βατραχια τα πατανε, λιωμα!!!
Δεν εχει μανα πια κρεας εδω
Τα Αγγλικα, τα φροντιστηρια των παιδιων?
Το νοικι?
Η δοση στη τραπεζα?
Η ΔΕΗ
Τα τηλεφωνα?
Το φαι της καθε μερας?
Πνιγμος, θηλια
Θα φωναξουν, θα διαμαρτυρηθουν,
και οπως παντα δεν θα τους ακουσει κανεις.
Το δικαιο εξελιπεν στους καιρους μας
Αριθμοι κι αλλοι αριθμοι
Λευκο τυρι...στο τραπεζι
Ρυζι, πατατες και μακαρονια
Αχρειοι.....οχι αλλα μακαρονια!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-04-2016 |