Τα τραγούδια που σου γράφω Δημιουργός: georgia Καλό βράδυ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα τραγούδια που σου γράφω
Βγαίνουν μες απ την ψυχή μου
Κρύβουν και την προσευχή μου
Σαν μεγάλο μυστικό
Κλειδωμένα σε κουτάκι
Θα τα κουβαλάω μαζί μου
Σαν αγέννητο παιδί μου
Τόσο τα αγαπώ
Τα τραγούδια που σου λέω
Θ' ακουστούν μέσα στο βράδυ
Και σαν φάρο στο σκοτάδι
Θα σε οδηγούν εδώ
Παγωμένα θα τ' αφήσω
Μες στο χιόνι σκεπασμένα
Περιμένοντας εσένα
Με άγγιγμα ζεστό
Τα τραγούδια που σου δίνω
Που τον πόνο μαρτυράνε
Την καρδιά σου θα ζητάνε
Να την κρατώ εγώ
Μα σε όλα τα τραγούδια
Ξέχασα να εξηγήσω
Ότι δεν μπορώ να ζήσω
Αν δεν σου τραγουδώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-05-2006 |